Intervju med Intervju med Linda Ivarsson

W=webmaster
L=Linda Ivarsson

W: Hej Linda!

L: Hej webmaster!

W: Berätta lite om Dig själv och din fotbollsbakgrund!

L: Eftersom pappa är min stora idol ville jag göra som honom, så jag började redan som fyraåring att springa runt i trädgården med boll, kasta mig på marken och skrika "mååål!". Sen blev det flickfotboll i IF Viken, vidare till Grane IK och sedan damfotboll i Fengersfors IK. Efter göteborgsflytten gjorde jag en säsong i Ramberget och var sedan med från allra första början när GSIF:s damlag drog igång. På den tiden jag satsade på riktigt var jag målvakt, men efter att jag pajade korsbanden som 16-åring blev det inte så mycket mer med det.

W: Hur går det med B-laget?

L: Framåt. Vi har en idé om hur vi vill att b-laget ska funka i förhållande med resten av klubben, och vi är på god väg att nå dit.

W: Hur ser truppen ut? Hur många spelare har Ni?

L: Truppen känns stabilare än förra året, och består av ett antal gamla GSIF-bekantingar, ett gäng innebandyspelare som jag fått med från min klubb där och så är jag väldigt nöjd över att mitt upprop på Facebook-gruppen "Fengerfors IK - Reiners disciplar" har resulterat i att ett par gamla Dalslandskollegor kommer att göra debut för oss i år. Bland dessa fru Svante - hade faktiskt ingen aning om att det förhöll sig på det sättet.

W: Vad har Ni för målsättning med säsongen?

L: Ha kul är allra viktigast! Sen hoppas jag också att vi kan etablera en egen b-lagstrupp så att vi inte behöver vara beroende av a-lagets aktiviteter (även om de självklart är välkomna att gästspela hos oss om de är sugna).

W: Avslutningsvis några standardfrågor:

Civilstånd: Sambo
Senast lästa bok: Människohamn av John Ajvide Lindqvist
Senaste film: Hundtricket tror jag, gick inte den på tv i söndags?
Sommarens drömresa: På sommaren håller jag mig i Sverige, men i höst är jag sugen på att åka båt uppför Amazonfloden.

W: Några avslutande kommentarer?

L: Ser fram emot att inleda min åttonde säsong i GSIF!

W: Tack för intervjun och lycka till med B-laget!

L: Tack själv, vi ska göra vårt bästa för att hålla GSIF-fanan högt!
Till Intervjuer
Till Förstasidan