Intervju med Jenny Jempa Lindsten

Webred: Välkommen tillbaka till GSIF Jenny. Jag får börja med att ställa den klassiska sportfrågan: Hur känns det?

Det känns gött att vara tillbaka i stans skönaste gäng, jag vill ha (många) 3 poäng!!!Webred: Du är ju vida känd i föreningen, men för dom som inte känner dig: Vem är du:?

J: Oj, fråga Olof han har de nerskrivit :-)
De andra får lära känna mig framöver, för jag är inte så blyg.Webred: Du lämnade ju GSIF för Lerum under två säsonger. Varför lämnade du GSIF, och varför har du nu beslutat att komma tillbaka?

J:Jag ville testa att spela högre uppe i systemet. Nu har jag testat de och kommer mer än gärna tillbaka till den underbart roliga och grymma föreningen GSIF.

Webred: Du har ju spelat både innermittfält och forward med stor framgång i GSIF. I Lerum har du även spelat ytter, ytterback och mittback. En match i GSIFs tröja har du tom spelat målvakt. På vilken position trivs du bäst?

J: Jag skulle ljuga om jag sa målvakt, så jag säger att de beror på mina lagkamrater och motstånd. Ibland kan de va kul att spela riktig grisfotboll längst bak och bara förstöra för det andra laget, men generellt sätt skulle jag säga att de är roligare att anfalla än försvara och därmed vara längre upp på planen.


Webred:Vilket är ditt bästa GSIF-minne?

J: Oj de är svårt att välja, jag har så många bra minnen.
Men ett av de största måste ändå vara när vi vann division fyra på den sista och avgörande matchen. Den spelades på Guldhedens södra grus och vi var tvungna att ta ett poäng, vilket vi också gjorde såklart!!! Efter den matchen hade vi också en hejdundrans fest, vilket är iof är ganska vanligt i GSIF-sammanhang.

Jag måste också nämna SSM i Uppsala där vi tog hem guldmedalj i 7-manna mix fotboll på straffar och detta firades med dunder och brak.

Webred: Hur fick du ditt smeknamn Jempa?

J:Smeknamnet kom till hemma i min lya av min vän Fredrik. När vi sedan skulle på träningsläger och alla i damlaget skulle få minst ett smeknamn. Så blev Jempa namnet som jag sedan dess har burit.

Lite mer info om Jempa:
Civilstånd: kolla facebook status
Senast sedda film: Australia
Senast lästa bok: Svensk maffia
Vem skulle du ta med till en öde ö? någon ironisk herre

Till Intervjuer
Till Förstasidan