Intervju med Sara Sandin

w=webmaster
s=sara sandin

w: Hej Sara!
s: Hej!

w: Hur är Din koppling till GSIF?
s: Dels är det nästan min favvoförening (på andra plats efter Patricia) och så dejtar jag Martin Andersson som är spelande tränare.

w: Berätta lite om Dig själv! Vad Du gör på dagarna, fritidsintressen mm.
s: Nu under sommaren jobbar jag på Park- och Naturförvaltningen, där jag ritar kartor över alla Göteborgs grönområden (just nu ritar jag skolor - det finns ca 600 - suck!) Annars så läser jag geovetarprogrammet med inriktning mot naturgeografi + jobbar extra på Marilyn video på Linnéplatsen och i Majorna. På fritiden dansar jag i Patriciabaletten, där jag även är med i styret som sekreterare. Om det blir någon tid över degar jag. Det är det jag är bäst på....

w: Hur väl följer Du GSIF?
s: Så ofta jag hinner kommer jag förbi och kollar på era matcher. Eftersom jag är sämst i världen på fotboll, blir det inte alltid så himla roligt att stå brevid mig på matcherna eftersom jag alltid har tusen frågor om spelet....

w: Vilket är Ditt starkaste minne som är relaterat till GSIF?
s: Jag vet inte om jag vill kalla det mitt starkaste minne, men kanske en av mina kraftigaste minnesluckor.... Festen med USA-tema ihop med Patricia var något av det roligaste i år.

w: Hur ser Du på Martins engagemang i GSIF?
s: Jag vet att Martin är oerhört ambitiös och mycket av hans lediga tid går åt att tänka på saker som har med GSIF att göra. Det är inte alltid han berättar för mig vad som rör sig i hans huvud vad gäller det, men å andra sidan tror jag inte att jag kan hjälpa honom med det heller. Ibland tror jag att han sätter för höga krav på sig.

Jag tycker det är jättebra att han är engagerad i en förening som GSIF. Ni har bra sammanhållning och det är så himla viktigt! Ett gôtt gäng helt enkelt. Martin kommer ofta hem från träningarna upprymd för att det varit så kul. Jag vet att Martin känner för fotboll så som jag känner för dans så det är lätt att förstå hans engagemang.

Men det här med inget sex innan match är ett gissel. ;)

w: Hur är Martins humör efter en seger respektive förlust?
s: Det är i stort sätt samma. Martin är jättepositiv som person. Klart att han kan bli förbannad om han har missat ett öppet mål eller något liknande, men oftast så säger han att "Vi får ta nya tag nästa gång" Det har hänt att han kommit hem jätteförbannad på domarna. En gång spelade ni mitt ute i ingenstans (kan det ha varit åt Nääs till?) (Tollered närmare bestämt, webred anm) och då var domaren från orten (eftersom ingen orkar ta sig dit ut). Han dömde visst jättepartiskt och det gjorde Martin asförbannad. Vinner GSIF kan det hända att vi festar till det med lite glass :)

w: Vem tvättar träningskläderna?
s: Lätt - Martin. Aldrig att jag skulle ta i de snuskiga kläderna. Nog för att jag ibland kan gilla lite svettiga män, men strumporna är jätteäckliga!!!!!!!!!! Martin har med sig matchkläderna hem ibland och då stinker hela lägenheten. Men det är sånt man får ta... Martin har ju varit med och sorterat garderoben på Patricia och klarar man det så klarar man allt!

w: Och så avslutningsvis några kortfrågor:

w: senast lästa bok?
s: Erlend Loes bok Naiv Super

w: senaste film på bio?
s: Om en pojke

w: gult eller grönt nagellack?
s: RÖTT!!!! Patricia har alltid rött!!

w: Ditt bästa hemsidetips?
s: www.kramgo.se/ansiktsburk gammal goding som alltid gör en glad.

w: Några sista ord Du vill säga till alla läsare av gsif.net?
s: Think global act local

w: Tack för pratstunden!
s: Tack själv.
Till Intervjuer
Till Förstasidan