Intervju med Stefan Miholic

C: Hej Stefan!

S: Hej!

C: Vad gör Du nuförtiden?

S: Felsökning på jobbet. Det har varit en ganska pressad och krävande höst på jobbet. På fritiden så har jag börjat gymma. Joggar gör jag naturligtvis som vanligt. Med andra ord, allt är precis som det alltid har varit.

C: Du slutade ju med fotbollen i och med förra årets säsong. Hur har det varit att inte spela fotboll?

S: Det har sugit lite i tårna (inte konstigt, det är ju dom han brukade använda, red anm). Man blir ju lite sugen att spela när man ser den vackra fotboll GSIF presterar.

C: Hur är det med formen?

S: Den är väldigt bra, om jag får säga det själv.

C: Vad tycker Du om årets upplaga av GSIF?

S: Fantastisk, Många duktiga och trevliga nyförvärv. Ett lag som har spelat ihop sig och verkar fungera ganska bra (I alla fall under hösten). Sen så skadar det ju inte att alla GSIF:are är snygga.

C: Många menar ju att Fredrik "Svessa" Svensson är "den nye Stefan", både spelmässigt, verbalt och socialt. Hur ser Du på den saken?

S: Verbalt och socialt håller jag med om. Spelmässigt har vi en del likheter, skillnaden är väl att han är ett strå vassare.

C: Vilket är Ditt bästa GSIF-minne?

S: När jag förnedrar Slang med 9-1 målet, en kanonvrist, eller var det 10-1 målet? (vilket fantastiskt mål det var!, red anm)

C: Slutligen; Du har ju blivit berömd för att Du kallade en motståndare "jävla dvärgjävel". Vill Du ge någon förklaring till vad som egentligen hände?

S: Jag har ju alltid hävdat att det är någon som buktalade. Men nu känner jag att det är dags att öppna mig och tala ut. En liten sparvel snodde bollen från mig, som en naturlig reaktion var jag tvungen att snabbt hitta något personligt hos honom och förnedra honom. Omoget, men taktiskt vill jag påstå.

C: Tack för pratstunden Stefan!

S: Tack för ni inte har glömt mig.

Till Intervjuer
Till Förstasidan